ERVAREN PROFESSIONALS

Hallo, wij geloven in ambachtelijke logo’s. Niet even ‘snel-snel’ en ‘made in India’, maar met tijd en aandacht.
Ik ben jullie ‘meesterbakker’ als het ware, jullie creatieve designer en ervaren Branding Professional. Vanuit 35+ jaar ervaring ontdek ik waar de winst zit voor jullie zakelijke uiterlijk. En, als begeleiding, intern draagvlak en proces zwaar tellen, trek ik ook ad-interim jullie graag naar topresultaat.

Met zorg en tijd designen wij als team daarna een unieke stijl, die staat als een huis. Zo sta je gelijk op ’n voorsprong.   
Jullie komen gericht, fris en strak over. Met een heldere beeld- en tekstboodschap. Voor het MKB of voor complexe multi-nationals.

Samen vinden we de juiste richting voor die essentiële eerste indruk, richting jullie (volle) markt.
Ik analyseer jullie markt, ambities en cultuur en wat jullie uniek maakt.
Zo val je op, ben je herkenbaar anders (dan je concurrenten) en word je herinnerd. 

Creatie als passie

Ik ben na mijn HEAO Communicatie en NIMA B studies in loondienst begonnen bij Ahold NV (retail, b2c) en daarna bij DSM (b2b, wereldwijd).

Na het GHZiekenhuis (PR, zorgmarketing, woordvoering) beheer ik 25 jaar succesvol een eigen Branding & Communicatiebureau: Buro Peetzen.
Voor ZZP- en MKB klanten en multinationals. Met huisstijl als specialisme (het is gewoon heerlijk om te mogen zoeken naar jullie unieke voorsprong). 

Ik zit met erg veel plezier al decennia in ‘het vak’ en ik geloof dat identiteit en authenticiteit de basis zijn voor zakelijke groei. Mijn boek daarover krijg je cadeau als je wilt.

Het blijft elke keer weer heerlijk om te analyseren en observeren (wie zijn jullie, waar ligt de unieke kracht, waarom, hoe & wat, nut & noodzaak, afstemming) en creatief te associëren (welk idee, tekst, design, sfeer, cultuur maakt jullie onderscheidend) om tot ordening, een passend design en rake tekst te komen die jullie verder helpt. Ik doe dat net zo enthousiast voor de hele organisatie als voor een actie, project of campagne.

Inmiddels creëer ik ook… kunst. Ja, ja. Even kijken? Bezoek dan: pleu.nl

Het designteam

Gun jezelf onze aandacht en ervaring. Van mijn designteam en mij. Stuk voor stuk toppers in hun discipline. Met ons krijg je een uitgebalanceerd gerijpt voorstel en zijn de voor en tegens zorgvuldig afgewogen.

Waldo

Waldo is senior ontwerper met decennia ervaring. Nationale en internationale topdesigns.

Adwin

Adwin is een ervaren ontwerper die het avontuur zoekt, totdat het nieuwe ook krachtig is.

Gerlof

Gerlof heeft al 10 jaar ervaring op gebied van grafisch design en UX.

Eric

Eric studeert momenteel aan het Grafisch Lyceum, ontwerpt en is ervaren op het gebied van audio en video.

Jij?

Ben jij zelfstandige en erg sterk in huisstijlen? Neem contact met mij op?!

Zet jij ons aan het werk?